A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

запрошення Вовківської гімназі

Сьогодні фахівці Доброславського ІРЦ на запрошення Вовківської гімназії мали змогу відвідати загальні батьківські збори, де висвітлили такі питання: функції інклюзивно-ресурсного центру, хто може звернутись і коли є потреба звернутись, що таке комплексна оцінка та які фахівці її проводять. Провели індивідуальні консультації для батьків. Враження від школи якнайкращі) тож плануємо подальшу співпрацю!

11:15 17.10.2023

В рамках співпраці

В рамках співпраці ДОБРОСЛАВСЬКИЙ "ІРЦ" ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ з Уманським державним педагогічним університетом ім.Тичини прийнято участь у зустрічі з випускниками дошкільної та спеціальної освіти де, із великим задоволенням, поділилася власним досвідом щодо отримання формальної та неформальної освіти, почерпнула ресурс для подальшого навчання...

12:46 21.04.2023

ЗАПРОШУЄМО ДІТЕЙ НА ТВОРЧІ ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ

ЗАПРОШУЄМО ДІТЕЙ НА ТВОРЧІ ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ щотижня (четвер 18:00) на онлайн творчі заняття "Весняні барви". Для занять треба: альбом, кольоровий папір, ножиці, клей – олівець, фломастери або кольорові олівці, акварель, пензлики, гарний настрій і стабільний інтернет!

11:40 21.04.2023

Емоційний світ

Важливу роль в житті відіграє емоційний світ і він також розвивається. Різні ігри які допомагають діткам у визначені емоцій, у їх розумінні та вмінні їх виокремлювати допомагають у розвитку.

12:49 20.04.2023

6 способів розвинути любов до читання

6 способів розвинути любов до читання Дітям легше розвинути навички читання, коли їм подобається читати. Вони більше тренуються та відчувають себе більш мотивованими. Але є діти, які вважать читання книг нудним й їм аж ніяк не хочеться читати. Що робити? Як заохотити дитину до читання?

12:17 20.04.2023

Пазли та їх користь для дитячого розвитку 🧩

Збирання пазлів – одне з улюблених занять для дітей та дорослих при проведенні вільного часу. Це весела розвиваюча гра, суть якої полягає у тому, щоб з декількох десятків, сотень та навіть тисяч маленьких фрагментів, на які розділена картинка, відтворити її первісний вигляд. За допомогою цієї гри дитина розвиває у собі декілька корисних функцій, значимість яких важко переоцінити для її всебічного гармонійного розвитку. Розглянемо лише деякі з них, щоб однозначно дати відповідь на запитання, яке виникає у багатьох батьків щодо користі пазлів та доцільності їх придбання для своїх малюків.

11:10 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень